måndag 2 februari 2009

Dag 5 - massa träning (:

Jag känner mig verkligen helt slut nu. Det ska bli så himla skönt att krypa ner i sängen sen, varmt och skönt. Idag har det varit en bra dag.
Började med att åka upp till Norrköping XV för att träna :-) Det gick jättebra, första gången jag tränar där också. Gosh vad jobbigt det var, men kändes ju jättebra efteråt. Tog mig en liten stund i massagestolen sen med (: Hihi.

Efter Norrköping blev det en sväng till Lkpg, IKANO blandannat med en kompis. Sen hem igen och direkt till skolan för Matte B. OMG säjer jag bara. Både jag och Linn funderar allvarligt på att inte fortsätta där hehe, jättesvårt!! Matte är verkligen inte min grej överhuvudtaget, jag kände bara att det kanske kunde vara bra att ha läst den kursen. Hmm, får se hur det går med Engelska B på onsdag då..... Lalala

Efter plugget drog jag hem till Jessica för lite träning igen. Hip Hop abs som vanligt! NICE! ;D & nu är jag precis hemkommen.. Skönt.. Ska lyssna på XV skivan om en liten stund tänkte jag.

Hm asså, jag älskade verkligen vanilj smaken förut, men jag har nästan tröttnat lite på den, börjar bli svårt att få ner den ;o *panik*. Köpte typ huuuur många som helst av den smaken..... Är det nån som har lite tips hur man kan göra med de olika smakerna för att det ska bli godare liksom? :/ Sen tänkte jag på en till grej... Det finns ju bars att köpa, men dom kanske man inte får äta nu va?

Hoppas ni har haft en fin dag. Ciao (:

2 kommentarer:

  1. Nej, bars får du bara äta om du går på halvfart. Det är för mycket av det goda i dem. I vaniljen har jag alltid kanel och/eller kardemumma, det blir jättegott. Pepparmint till choklad-toffen är en annan hit som jag dricker ca 2 ggr/dag. Det är de smakerna, plus persika, som jag lever på. Kram

    SvaraRadera
  2. Hej!!
    Åh vad kul med en till... Å du kör i norrköping?
    Härligt... då hoppas jag att vi kommer ses :-)
    Essencer är småflaskor med arom som du kan droppa i sopporna, vi har beställt via essencefabriken.se :-)

    Lycka till
    kram

    SvaraRadera